Pátek, 20 září, 2024

Uběhl rok od zahájení výstavby nové Horácké arény v Jihlavě

- Komerční sdělení -aktuality

V Jihlavě se plánuje výstavba nové Horácké multifunkční arény (HMA) za 1,9 miliardy korun. Tato moderní aréna bude sloužit nejen pro hokejové zápasy, ale také pro různé sportovní a kulturní akce.

Demolice starého stadionu začaly v létě 2023 a celá stavba by měla být dokončena do 26 měsíců od zahájení výstavby. Správu stavby a projektové řízení má na starosti společnost DELTA Group ČR ve spolupráci s partnerem FETTERS management. Vedoucím projektu je Josef Prokeš, který má bohaté zkušenosti s řízením stavebních projektů. Jeho tým koordinuje všechny fáze výstavby, od plánování až po dokončení. „Naším úkolem je zajistit hladký průběh stavby v souladu s plány a předpisy. Na staveništi dnes pracuje zhruba stovka dělníků,“ říká Josef Prokeš, vedoucí projektu za DELTA Group ČR. „V největší realizační špičce jich bude až dvě stě.“ Díky pečlivé koordinaci a řízení všech kroků stavba dodržuje stanovený rozpočet i časový plán a minimalizuje dopady na okolí.

„Do konce roku dostane celý náš tým hrubou stavbu elipsovitého objektu nové haly pod střechu,“ dodal Prokeš. „Je nám ctí být klíčovým partnerem při realizaci této významné investice Kraje Vysočina a těšíme se na otevření této moderní arény na podzim 2025.“ Detaily o projektu nové arény naleznete na webu DELTA Group ČR v sekci Aktuálně z dění v DELTA.

FOTO zleva: Martin Balún – FETTERS management, Josef Prokeš – DELTA Group ČR

Další články autora

Comments

Mohlo by se vám líbit

Reklama

- Komerční sdělení -PR článek